How remove DrawNumber font border

Old forum being kept online for archive purposes and Knowledge Base
Forum rules
This is the old archived forum. Please post new threads in the new forum instead. Thank you.

How remove DrawNumber font border

Postby TheArchBish » Wed Apr 08, 2015 8:40 am

I am using the DrawNumber() function in a script, it works fine but all the numbers have a black border when drawn. How do I remove this as it looks bad when plotted on non dark backgrounds - I am using a Croma Key background and splicing the Gauge cluster in to my video using a external editor (Adobe Premier Pro).

I am hoping to see a parameter for either a border color or a yes/no border switch.
TheArchBish
 
Posts: 2
Joined: Wed Apr 08, 2015 8:34 am

Re: How remove DrawNumber font border

Postby RaceRender LLC » Wed Apr 08, 2015 4:51 pm

The black outline on Enhanced display object text (as produced by DrawNumber(), DrawTime(), and DrawDot() ) is always enabled in the current release (3.1.4).

I've made some changes so that the very next release will add a SetTextOutline() function, through which you will be able to specify the desired color, or just disable it entirely by calling SetTextOutline(Transparent) before your Draw calls...
RaceRender LLC
by HP Tuners
RaceRender LLC
Site Admin
 
Posts: 313
Joined: Sun May 13, 2012 10:39 pm

Re: How remove DrawNumber font border

Postby TheArchBish » Sat Apr 11, 2015 3:06 pm

Perfect - thanks
TheArchBish
 
Posts: 2
Joined: Wed Apr 08, 2015 8:34 am


Return to RaceRender (Archive & KB)



cron